Termenii și condițiile

Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a efectua orice achiziție.


1. Prin înregistrarea la Promovgram sau la orice afiliate sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment fără notificare prealabilă.


2. Promovgram a fost creat pentru a vă promova produsul, marca sau serviciul prin intermediul Instagram. Nu încurajăm spamul sau încălcarea drepturilor sau regulilor utilizatorului Instagram stabilite de Instagram.


3. Promovgram nu este afiliat în vreun fel cu Instagram sau cu alte site-uri de socializare sau alte site-uri terțe.


4. Rețineți că nu suntem responsabili pentru niciuna dintre acțiunile dvs. și consecințele acestora atunci când utilizați Promovgram. Nu suntem responsabili dacă contul dvs. Instagram este blocat, blocat sau interzis.


5. Trebuie să utilizați datele de conectare - numele de utilizator și parola - pentru a vă conecta la aplicația noastră și pentru a beneficia de serviciile respective. Totuși, nu vă vom cere niciodată parola și nu vom folosi acreditările dvs. fără permisiunea dvs. Promovgram nu împărtășește acreditările tale cu terțe părți.


6. Serverele noastre de sistem sunt securizate folosind criptarea la nivel înalt pentru a împiedica accesul neautorizat al contului dvs. Cu toate acestea, în caz de încălcare a securității și de pierdere a datelor, nu suntem responsabili pentru consecințele care au urmat evenimentului.


7. Rețineți că dacă schimbați parola, scriptul pe care îl setați se va opri automat. Pentru ao activa din nou, ar trebui să relansezi aplicația și să te autentifici din nou cu noua parolă. În timpul unui astfel de eveniment, perioada inactivă nu va fi luată în considerare sau adăugată la licența dvs.


8. Comportamentul utilizatorului, cum ar fi liking, following sau comentarea imaginilor sau a galeriei, nu poate fi prezis și, prin urmare, nu poate fi controlat. Numărul real de like-uri sau followers pe care îi obțineți depinde numai de calitatea imaginilor din galeria dvs.


9. Nicio reclamație de rambursare nu va fi întreținută dacă profilul dvs. ar fi fost activ și nu au existat probleme tehnice care să împiedice utilizarea corectă a aplicației.


10. Timpul inactivității voluntare - dacă optați pentru oprirea scenariului pentru o anumită perioadă - nu va fi compensat.


11. Rețineți că sunteți liber și singur responsabil pentru a crea și utiliza propriile hashtaguri. Cu toate acestea, aceasta poate încetini viteza de funcționare a aplicației.


12. Vă recomandăm cu insistență să explorați aplicația Promovgram în timpul încercării gratuite înainte de a efectua orice achiziție.