Politica de confidențialitate

Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a efectua orice achiziție.


Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Politica Promovgram este aceea de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta de la dvs. pe site-ul nostru web, promovgram.com și pe alte site-uri pe care le deținem și le operăm.


Cerem doar informații personale când avem nevoie cu adevărat pentru a vă oferi un serviciu. Îi colectăm prin mijloace corecte și legale, cu cunoștințele și consimțământul dvs. Vă informăm, de asemenea, de ce o colectăm și cum va fi folosită.


Păstrăm doar informațiile colectate pentru atâta timp cât este necesar pentru a vă furniza serviciul solicitat. Ce date stocăm, vom proteja în termeni acceptabili din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.


Nu împărtășim în mod public informații cu privire la identificarea personală sau cu terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este impus de lege.


Site-ul nostru poate lega site-uri externe care nu sunt operate de noi. Rețineți că nu avem control asupra conținutului și a practicilor acestor site-uri și că nu putem accepta responsabilitatea sau responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate respective.


Sunteți liber să refuzați cererea noastră de informații personale(cum ar fi: emailul, numele complet, IP-ul), înțelegând că nu vă putem oferi serviciile dorite.


Utilizarea continuă a site-ului nostru va fi considerată acceptare a practicilor noastre în ceea ce privește confidențialitatea și informațiile personale. Dacă aveți întrebări cu privire la modul în care gestionăm datele utilizatorilor și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați la acest email: administrator@promovgram.com.